کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها

راه‌اندازی صندوق حمایت از بیماران خاص

راه‌اندازی صندوق حمایت از بیماران خاص وزیر بهداشت با اشاره به راه‌اندازی صندوق حمایت از بیماران خاص در سازمان بیمه سلامت گفت: این صندوق در شورای عالی بیمه و هیئت دولت تصویب و ۵۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار از سوی مجلس برای آن در نظر گرفته شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۱ - ۰۴ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 25
کد خبر: ۱۶۰۷۳۷

به گزارش راهبرد معاصر،‌ بهرام عین اللهی در نشست مشترک با سرپرست و معاونان ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و بنیاد برکت که در حاشیه بازدید از مرکز جامع درمان سرطان برکت برگزار شد، اظهار کرد: اقدامات ارزنده‌ای در ساخت و تجهیز این مرکز درمانی پیشرفته انجام شده اما مهم‌تر از سخت افزارها، توجه به نهضت نرم‌افزاری و افزایش بهره‌وری است. 

 

وزیر بهداشت با بیان اینکه ساخت این مرکز نباید جنبه سرمایه گذاری و سودآوری داشته باشد، افزود: اگر مبنا، درآمدزایی بود بنیاد برکت می‌توانست در دیگر حوزه‌ها سرمایه گذاری کند و حال آن که قطعا انگیزه احداث این مرکز جامع درمانی، خدمت به مردم به ویژه محرومان و اقشار کم برخوردار است. 

 

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه بیماری سرطان، گاهی ممکن است خانمان‌برانداز باشد، یادآور شد: بیمار مبتلا به سرطان از نظر اقتصادی دچار مشکلات فراوانی می‌شود و علاوه بر اینکه نمی‌تواند اشتغال به کار داشته باشد، ممکن است در تهیه دارو و درمان گران قیمت این بیماری نیز متحمل دشواری‌هایی شود. به همین دلیل و با توجه به همین شرایط‌ تاکنون ارز ترجیحی داروهای سرطان، حذف نشده است.

 

عین اللهی خاطرنشان کرد: درمان سرطان، خدمتی خداپسندانه و ارزشمند است و در حوزه سرطان و حمایت از بیماران مبتلا به آن، خیریه‌های بسیاری در کشور فعالیت دارند که باید قدر آنها را دانست؛ چرا که هزینه‌های این بیماری سنگین است. 

 

وی با بیان اینکه بنیاد برکت با سابقه و عملکرد درخشان‌ در خدمت به محرومان، مجموعه‌ای انقلابی و‌ جهادی شناخته می‌شود، گفت: هدف اصلی این بنیاد که بهره‌وری بالایی نیز دارد، خدمت به مردم به ویژه محرومان و اقشار کم برخوردار است ضمن آن که بنیاد برکت می تواند جنبه علمی پیدا کرده و به سمت مرجعیت علمی، حرکت کند. 

 

وزیر بهداشت با اشاره به راه‌اندازی صندوق حمایت از بیماران خاص در سازمان بیمه سلامت گفت: این صندوق در شورای عالی بیمه و هیئت دولت تصویب و 5000 میلیاردتومان اعتبار از سوی مجلس برای آن در نظر گرفته شده است که مرکز جامع درمان سرطان برکت با این صندوق، همکاری مستمر و‌ مؤثری خواهد داشت. 

 

عین اللهی با تبریک فرا رسیدن هفته بسیج، عنوان کرد: بسیج یادآور ایثارگری، فداکاری و اخلاص انسان های مؤمن، انقلابی و از خودگذشته و‌ فرهنگ بسیج، خاص جمهوری اسلامی ایران است.

 

وی بسیجیان مدافعان امنیت را که در روزهای اخیر به شهادت رسیدند، شهدای دفاع از یکپارچگی ایران اسلامی‌‌ توصیف کرد و از کادر سلامت خواست تا با روحیه بسیجی به مردم خدمت کرده و با کار جهادی و مشفقانه و خدمت خالصانه به مردم، در جامعه امیدآفرینی کنند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار